Food Truck

Koffie - Mijn verhaal

Het smaakt naar meer ...

Zelf ben ik uiteraard een fervente koffieliefhebber en was ik toch wel benieuwd naar het ontstaan van dit heerlijke brouwsel.

Na het volgen van een cursus barista kwam ik er al snel achter dat het hele koffieverhaal wel veel meer is dan het pakje dat we snel uit de rekken van de supermarkt in onze kar gooien en achteloos door de koffiezet laten druppelen.

De complexiteit van de vele (zo’n 800) koffiesoorten is niet gering en voor het maken van het perfecte kopje is toch wel een niet te onderschatten portie kennis en passie vereist. Maar eens je de boon voor koffie te pakken hebt, smaakt het enkel naar meer…


De passie krijgt vorm

Het enige wat me nu nog te doen staat is mijn passie delen met ieder ander liefhebber van dit bruine boontje. Jullie komen naar mij of ik kom naar jullie…met onze gloednieuwe koffie barista truck laten we u graag proeven van uw favoriete keuze. Een ristretto, lungo, capuccino, latte… uit de hand van een echte barista, artisanaal gemaakt met liefde voor het product.

Bent u geen toch koffiefanaat en gaat uw voorkeur liever naar thee of chocolademelk? Uiteraard ontbreken ook  deze niet in het rijtje. Met ook hier een rijke keuze aan smaakjes en de nadruk op vers. Thee in zijn puurste vorm en uiteraard chocolade van Callebaut, onze Belgische trots, bereid met of zonder heerlijke toppings.

En voor de echte zoetebekken kan u ook nog genieten van een groot gamma aan desserten: taart, brownies, cupcakes… de calorieën hoef je echt niet te tellen deze keer!

Ben je gebrand om meer te weten, contacteer ons dan zeker voor meer info.